Noordt Tripel

Zoals de naam verraadt heeft het 3 maal zoveel ingrediënten en wordt het veel bij de trappisten gemaakt. 

Vol romig zacht bier met veel geel fruit en iets van meloen frisse en volle finish. 


Tripel - 7.5% -  Tap 
4.5 

Noordt Dubbel

 

Dubbel is zoals het verhaal gaat 2 maal zoveel ingrediënten. 

De dubbel van Brouwerij Noordt is donker enigszins robijn rood van kleur.


Volmondig krachtig bier met volle tonen van mout, koek, licht geroosterd brood. Mooie tonen van rozijnen, kruidige hop en verfijnde aroma’s . Dubbel - 7%
5.0

Noordt Single

Noordtsingle is een Amerikaans Tarwebier. Het recept lijkt op de Duitse weizen het verschil zit hem in de gist en het gebruik van de hop.

Noordtsingle is gebrouwen uit tarwe en gerstemout, Amerikaanse gist en cascade hop. Door uitsluitend één hop te gebruiken is dit bier fris krachtig en vol van smaak.

Vol bier met mooie frisse tonen van hop limoenschil en mout. 


Single - 4.5% 
4.5

V. Vollenhoven Princesse Bier

Gebrouwen door Poesiat & Kater in Amsterdam is V. Vollenhoven een verfrissend en speciaal witbier die gebrouwen is met 50% tarwe en vergist met Duitst Bavaria-gist en Saison-gist.

Het hoge koolzuurgehalte, de sinaasappelschil, de koriander en de tarwe zorgen voor een licht, fruitig en verfrissend bier.

Wit - 5.5 % 

5.0

V. Vollenhoven Extra Stout  


Gebrouwen door Poesiat & Kater.
Dit Amsterdamse stoutbier werd gebrouwen volgens de in 1949 opgetekende receptuur van Van Vollenhoven’s bierbrouwerij ‘De Gekroonde Valk’. Ons stout is een zwaar gemout bier van hoge gisting, met een fruitig aroma en licht gebrande smaak.

Stout - 7.1 % 

5.0

Gele Kanarie Hoppie Blond

Fris ongefilterd bier met een hint van citrusfruit en een bitter randje. Een doordrinker met karakter.

Hoppie Blond - 4.2 %
4.5


Dutch Bargain Sea Wise

Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. Met, jawel, zeekraal, zodat je onze Zeeuwse duinwind proeft. Met citrus van verveine, 4,3 procent alcohol onmetelijk verfrissend en dorstlessend.

Hefeweizen - 4.3 %
5.0


Dutch Bargain Imperial Russian Stout 


Dutch Bargain Imperial Russian Stout is zwart als een Moskouse nacht. Hervormend als Gorbatsjovs perestrojka, want vanwege de complexe moutstort sterk bevriend met de English Stout. Met een kleurige schuimrand en toetsen van mokka, cacao en een dikke espresso met room. Een opduvel van 11,5 procent. 
Een Rus als kameraad van een Engelsman. Het kan dus wel.


Imperial Stout - 11.5 %
5.0


Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond 

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een ode aan de fruitige Zeeuwse blonde meisjes. Fris als je eerste vakantieliefde, bitter zoals die hartstocht vaak eindigt. Met een alcoholpercentage van 7,2 procent zo toegankelijk dat er altijd een nieuwe komt. Net als in de liefde.

Imperial Blond - 7,2 % 
5.0

Passion Thug

De zuurste kettle sour die Dutch Bargain ooit brouwden. Liefst 62 uur deed de lactobacillus zijn werk, en om al dat zuur geweld te counteren, kwamen er melksuiker en een hoop passievrucht bij. 

Fruited Sour - 6.8 %
5.0


Dubbel Bock 

Licht verwarmend met 8.7% en een uitgesproken moutig karakter. De stevige karamel toetsen en een licht geroosterde afdronk maken deze Dubbelbock een stevig complex bier met een sterk door drinkbaar karakter.

Dubbelbock - 8.7 %
5.0


Seef

Seefbier is een traditioneel streekbier. Ooit beleefde het furore in en rond Antwerpen. Bijna een eeuw geleden raakte het in de vergetelheid, totdat Johan van Dyck met zijn Antwerpse Brouw Compagnie het originele recept opnieuw brouwde. Seefbier heeft behalve mouttoetsen ook wat frisheid afkomstig van de hop. Een bijzonder bier met een rijke historie.

Blond - 6.5%
4

Bootjes BIER

Het amberkleurige Seef Bootjes Bier is een eerbetoon aan de Antwerpse Red Star Line, de verbinding tussen België en de Verenigde Staten. Dit bier is een typische mix van Belgische brouwtraditie en de invloeden van Amerikaans craft beer.

Amber Ale - 7%
4.5

CADIX

Super Cadix is een smakelijke India Pale Lager van de Antwerpse Brouw Compagnie. Je kent ze misschien wel van het Seef bier! Mooi aromatisch en smaakvol. Wist je dat dit het eerste ondergistende Antwerpse bier is? Proeven dus!


Lager - 5.6%
4.5